Recensies. - Manouk van Dalm
15519
page-template-default,page,page-id-15519,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Recensies.

Manouk is bij onze academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie van Avans (Den Bosch) voortvarend van start gegaan op het gebied van online marketing. Ze heeft bij ons haar studie afgerond en kon mede daardoor adequaat en doeltreffend haar adviezen implementeren.

De adviezen en de implementatie daarvan zijn succesvol verlopen en hebben gezorgd voor verbetering én vernieuwing.We zijn zeer tevreden over de open en daadkrachtige wijze van samenwerking met Manouk. We houden zeker contact met Manouk om onze samenwerking, op wat voor wijze dan ook, voort te zetten.

Nienke Sikkema

Adjunct-Directeur AOMI

Manouk is snel en gedreven. Al meer dan 3 jaar ondersteunt Manouk Studio Maestro bij het uitwerken van de online strategie. Naast de strategische kennis kan ze door haar technische vaardigheden overal inspringen. Topper!

Dennis van Leeuwen

Founder & Owner

Manouk is voor mij van onschatbare waarde als online marketeer. Ze denkt mee, heeft briljante ideeën en voert deze ook direct uit. Een topper, als ondernemer en als mens!

Elma Maaskant

Founder & Owner

Er zijn weinig mensen waarmee ik gewerkt heb die zo betrokken zijn als Manouk. Ze is snel van begrip, probleemoplossend en altijd toegewijd. Ze communiceert en rapporteert uitstekend. Door de ondersteuning van Manouk kan ik op 2 oren slapen.

Floris Wouterson

#1 bestseller auteur en Slaap Performance Coach

Al geruime tijd was ik van plan webinars te geven en online trainingen te ontwikkelen. De techniek was voor mij een ’sta-in-de-weg’ en zette een rem op deze stappen. Manouk heeft er voor gezorgd dat ik me vooral kon bezig houden met het inhoudelijke en heeft alles wat achter de schermen nodig is opgetuigd. Het resulteerde in eindelijk een stap zetten in online marketing. Inmiddels geef ik webinars en haal ik omzet uit online trainingen.

Ongelooflijk snel en vaardig zet ze funnels in elkaar en richt ze programma’s in om geautomatiseerd campagne te voeren. Facebook en Insta advertising, ik laat het vol vertrouwen aan Manouk over. Voor ik het in de gaten hebt staat alles klaar om te publiceren. Bovendien denkt Manouk inhoudelijk met me mee om het optimale uit campagnes, trainingen en producten te halen.

Sparren met Manouk staat garant voor voluit met nieuwe ideeën en inspiratie je eigen bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen. Een aanrader voor iedere ondernemer die onderscheidend en toekomstgericht wil ondernemen.

Karin Dols

Founder & Owner

Het is heel inspirerend en motiverend om met Manouk te werken. Het mooie aan de samenwerking is dat die niet alleen inspirerend en leerzaam is maar dat zij ook bereid is haar kennis te delen. Zo leer je om niet afhankelijk te worden van haar als bureau maar om daadwerkelijk dingen zelf op te pakken en dus te snappen waar het over gaat.

Manouk schept in het hele online marketing gebeuren een helder beeld en stap voor stap kijkt zij tailor made voor jou als klant wat je het beste kunt doen en hoe je het beste uit je budget haalt.

Een zeer tevreden klant dus!

Belinda Glöckler

Founder & Owner

Ben je op zoek naar een Facebook en Instagram expert? Dan is Manouk van Dalm de geschikte persoon voor jou en je business.

Ze helpt je niet alleen bij het opstarten van jouw Facebook advertenties, ze geeft je ook tips en inzichten mee m.b.t. hoe je kan optimaliseren. Ze denkt steeds na over de mogelijke volgende stappen in jouw business waardoor stilstaan onmogelijk blijkt. Ze is actiegericht met een focus op vandaag en tegelijkertijd verliest Manouk het grotere plaatje niet. Manouk communiceert op een open en helder manier, bezit een vlugge analytische geest en neemt je mee in een strategies plan dat je nu misschien nog niet ziet. Deze samenwerking voelt als een feest want humor en fun is nooit ver weg.

Woorden die absoluut bij Manouk passen zijn ; creatief, analytisch, enthousiast, energiek, probleemoplosser met heel veel technische bagage.

Carine Van Hee

Owner & Artist

Ik begon Schoonheidssalon Nadine in Vlijmen en wist niet zo goed hoe ik Social media bij moest houden. Je hebt me echt met zo veel geholpen. Steeds stap voor stap alles doorgenomen en uitgelegd hoe ik het het beste aan kon pakken en hoe ik mezelf moest onderscheiden. Zo druk met alles en iedereen en toch steeds tijd vrij gehouden om mij te kunnen helpen!:) Ik hoop nog op een lange en fijne samenwerking!

Nadine Vermeulen

Entrepreneur

Manouk is een topper. Commercieel erg sterk en in staat op veel online marketing gebieden mee te denken!

Joshua Kappen

Entrepreneur

Manouk helpt onder andere mee aan het opzetten van de ledenomgevingen voor mijn Crypto-programma en de programma’s voor het Winstprogramma. Het fijne aan Manouk is dat Manouk altijd vol ongeduld is om aan de slag te gaan en dat echt met heel veel plezier doet. Als ik met haar heb gesproken gaat ze meestal ook altijd direct aan de slag. Heel erg fijn om mee te werken. En zeker wanneer er druk op de ketel zit of druk op de ketel wilt hebben, dan kun je echt op Manouk rekenen.

Mark Daamen

Entrepreneur

In januari 2017 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemer in de functie van HR-adviseur en coach! In dezelfde maand zag ik Manouk voorbij komen via social media. Ze trok mijn aandacht en ik heb haar meteen benaderd om een website te bouwen voor mij. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, de site is écht in mijn stijl. Manouk is betrouwbaar, een harde werker en heeft aan een half woord voldoende, wat ontzettend fijn is! Ook zet ik haar in als VA, want over deze kwaliteiten beschikt ze ook. Kortom Manouk is gewoon een topper!

Brigit van Nieuwburg

Entrepreneur

Voor onze stichting Niketan heeft Manouk een zeer verhelderend strategiestuk geschreven over de mogelijkheden van Facebook voor ons relatiebeheer en publiciteit. Manouk heeft zich heel goed ingeleefd in de specifieke problematiek van onze stichting en is met uitvoerbare en begrijpelijke adviezen gekomen. Manouk kan de Facebook mogelijkheden helder en op een prettige wijze uitleggen.

Alex van Doorn

Penningmeester Stichting Niketan