Over. - Manouk van Dalm
15301
page-template-default,page,page-id-15301,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Over.

VERSIE 2020.2021.

CONTENT UNDER CONSTRUCTION ?

2020: KLAAR MEE.

 

Binnenkort deel ik mijn verhaal.

VERSIE 2019.2020.

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

18 jaar, klaar met de middelbare school. Na 6 mooie jaren en een avontuur waar een boek over geschreven kan worden op het d’Oultremontcollege in Drunen ging er een nieuw avontuur beginnen: Studeren. Ik had grootse plannen, wilde een eigen horecazaak, altijd creatief bezig zijn, tekenen, schilderen en culturele kunstzinnige vormgeving studeren. De opleiding Vormgeving op de Fontys was op dat moment mijn roeping. Tenminste dat dacht ik, na een zenuwslopende intake-dag kreeg ik bericht dat ik niet mocht beginnen op de Fontys. Snel een andere uitdaging zoeken: Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. De eerste zin van de brochure sprak mij aan, er stond namelijk ‘Altijd al voor jezelf willen beginnen?’. De beslissing was snel gemaakt (dat moest ook wel want ik had nog maar 1 week ?) en ik schreef mezelf in voor de opleiding Small Business and Retail Management. Na 3,5 jaar hard zwoegen in Den Bosch was mijn opleiding afgerond en rolde ik de Internet Marketing wereld in.

 

Naast mijn baan als bedrijfsleidster bij een bakkerij/lunchroom zocht ik een nieuwe uitdaging. Ik kwam terecht bij Studio Maestro en ik leerde van Dennis van Leeuwen alle fijne kneepjes uit het vak. Mijn interesse groeide in dat vakgebied, ik had immers nooit tijdens mijn opleiding veel geleerd over online marketing. Na 3 jaar kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen. Dat was het moment van manoukvandalm.nl ‘Samen groeien in Online Marketing’.

 

Nu, bijna 3 jaar later, ben ik verslaafd. Verslaafd aan mijn werk, ik vind mijn werk erg leuk en uitdagend. Onderweg heb ik toffe ondernemers mogen ontmoeten, leerzame seminars bijgewoond, boeken versleten, podcasts geluisterd, gewerkt aan mijn business en in mijn business en geprobeerd elke kans te pakken die ik kreeg. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik met gave bedrijven en ondernemers mag en heb mogen samenwerken.

 

Met mijn bedrijf help ik andere bedrijven te groeien in de online marketing. De kracht is samenwerken. De grondleggers van een bedrijf kennen de organisatie van binnen en van buiten. Deze kennis en kracht gebruiken we om nieuwe klanten aan te trekken zodat het bedrijf verder kan groeien. Door mijn brede kennis op het gebied van marketing en ondernemen, denk ik altijd graag mee over verschillende aspecten binnen een organisatie die invloed hebben op de marketing van een bedrijf.

 

Het is 2019. Wat een jaar. Ze zeggen dat tegenslagen je sterker maken. Ik heb het gevoel alsof ik 100000 kg kan dragen. Want in 2019 heb ik mezelf beter leren kennen. En man man man, wat een heftig jaar was dit.

Het verhaal over 2019 volgt.

PLUSPUNTEN.

CREATIVITEIT0%
FOCUS.0%
RESULTAATGERICHT.0%
DOELGERICHT.0%
GEZELLIG.0%
ANALYTISCH.0%
KRITISCH.0%
PROJECTMATIG.0%
MEEDENKEND.0%