Klanten aan het woord - ManoukvanDalm.nl

Klanten aan het woord


Ben jij er klaar voor om ook jouw Online Marketing Strategie onder de loep te nemen?


Jazeker!Klanten aan het woord

Loopt jouw organisatie vast met de huidige online marketing strategie?
Of zet je net je eigen bedrijf op en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met mij op!


Afspraak maken

Klanten aan het woord

Avans

Nienke Sikkema

Adjunct-Directeur AOMI


"Manouk is bij onze academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie van Avans (Den Bosch) voortvarend van start gegaan op het gebied van online marketing. Ze heeft bij ons haar studie afgerond en kon mede daardoor adequaat en doeltreffend haar adviezen implementeren.

Lees meer
De adviezen en de implementatie daarvan zijn succesvol verlopen en hebben gezorgd voor verbetering én vernieuwing.We zijn zeer tevreden over de open en daadkrachtige wijze van samenwerking met Manouk. We houden zeker contact met Manouk om onze samenwerking, op wat voor wijze dan ook, voort te zetten."

SWOOP

Joshua Kappen

Founder/CEO SWOOP


"Manouk is een topper. Commercieel erg sterk en in staat op veel online marketing gebieden mee te denken!"

Studio Maestro

Dennis van Leeuwen

Founder & Owner


"Manouk is snel en gedreven. Al meer dan 3 jaar ondersteunt Manouk Studio Maestro bij het uitwerken van de online strategie. Naast de strategische kennis kan ze door haar technische vaardigheden overal inspringen. Topper!"

Creative Cosmetics

Elma Maaskant

Founder & Owner


"Manouk is voor mij van onschatbare waarde als online marketeer. Ze denkt mee, heeft briljante ideeën en voert deze ook direct uit. Een topper, als ondernemer en als mens!"

Niketan

Alex van Doorn

Penningmeester Stichting Niketan


"Voor onze stichting Niketan heeft Manouk een zeer verhelderend strategiestuk geschreven over de mogelijkheden van Facebook voor ons relatiebeheer en publiciteit. Manouk heeft zich heel goed ingeleefd in de specifieke problematiek van onze stichting en is met uitvoerbare en begrijpelijke adviezen gekomen. Manouk kan de Facebook mogelijkheden helder en op een prettige wijze uitleggen."

Brigit van Nieuwburg

Brigit van Nieuwburg

Eigenaar


"In januari 2017 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemer in de functie van HR-adviseur en coach! In dezelfde maand zag ik Manouk voorbij komen via social media. Ze trok mijn aandacht en ik heb haar meteen benaderd om een website te bouwen voor mij. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, de site is écht in mijn stijl. Manouk is betrouwbaar, een harde werker en heeft aan een half woord voldoende, wat ontzettend fijn is! Ook zet ik haar in als VA, want over deze kwaliteiten beschikt ze ook. Kortom Manouk is gewoon een topper!"

Schoonheidssalon

Nadine Vermeulen

Eigenaar


"Ik begon Schoonheidssalon Nadine in Vlijmen en wist niet zo goed hoe ik Social media bij moest houden. Je hebt me echt met zo veel geholpen. Steeds stap voor stap alles doorgenomen en uitgelegd hoe ik het het beste aan kon pakken en hoe ik mezelf moest onderscheiden. Zo druk met alles en iedereen en toch steeds tijd vrij gehouden om mij te kunnen helpen!:) Ik hoop nog op een lange en fijne samenwerking!"

Winstprogramma

Mark Daamen

Eigenaar


"Manouk helpt onder andere mee aan het opzetten van de ledenomgevingen voor mijn Crypto-programma en de programma's voor het Winstprogramma. Het fijne aan Manouk is dat Manouk altijd vol ongeduld is om aan de slag te gaan en dat echt met heel veel plezier doet. Als ik met haar heb gesproken gaat ze meestal ook altijd direct aan de slag. Heel erg fijn om mee te werken. En zeker wanneer er druk op de ketel zit of druk op de ketel wilt hebben, dan kun je echt op Manouk rekenen."

Wie ging u allemaal voor?

 

Neem dan contact met mij op