Consult. - Manouk van Dalm
15543
page-template-default,page,page-id-15543,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Consult.

Een Consult.

Een Strategisch Consult.

Strategisch Advies.

Een Spreekuur.

Een Strategisch Spreekuur.

Hulplijn.

Hoe je het ook wilt noemen. Dit is dé mogelijkheid voor jou als ondernemer om snel te kunnen schakelen. Die snelheid is belangrijk als jij ondernemer bent. Maar het kan voorkomen dat je soms wordt geremd omdat je er even niet meer uit komt. Je weet gewoonweg niet hoe je verder moet. Je loopt vast met een technische vraag. Of je hebt even totaal geen inspiratie.

 

Wat is er dan fijner dan iemand die jou uit deze sleur kan halen en de tools kan geven zodat jij stappen kunt maken.

 

En dat binnen no-time!

 

Wie is dan die ‘iemand‘?

 

Dat ben ik! Manouk van Dalm.

 

Ik kan jou hierbij helpen. En het is laagdrempelig. Jij stuurt mij de ‘be(e)r(en)’ die jij ‘op de weg ziet’ op. We plannen een online gesprek in via Skype, ZOOM of Facetime in. Samen gaan we aan de slag om het op te lossen zodat jij weer aan de slag kan gaan met jouw Online Marketing Strategie om jouw bedrijf te laten groeien.

 

Maar wie ben ik? Mijn naam is Manouk van Dalm en Online Marketing Strateeg gespecialiseerd in e-commerce. Met 3 jaar ervaring ben ik achter het knelpunt van e-commerce gekomen voor een dalende groei. Namelijk the unknown variable: Logistiek. Op basis van deze kennis heb ik mijn e-commerce strategie aangepast door ook de focus te leggen op het logistieke proces voor betere online resultaten. Het belang van een afstemming tussen marketing en logistiek is van enorm belang om dit te begrijpen. Door marketing en logistiek samen te laten werken kan er een strategie opgezet worden voor een schaalbare strategie wat leidt tot een constante groei. Mijn ervaring is dan ook dat wanneer dit niet goed op elkaar afgestemd zijn, dit een e-commerce bedrijf kan ruïneren.

Maar dit geldt niet alleen voor e-commerce bedrijven. Het belang dat verschillende componenten binnen jouw bedrijf samenwerken is enorm.

 

Samen groeien in Online Marketing.

 

Dit is iets wat ik vaak zeg. Samenwerken met andere ondernemers is enorm belangrijk om groei voor je eigen onderneming te verwezenlijken. Maar onderdelen binnen je bedrijf moeten ook samenwerken om groei te kunnen realiseren. Denk aan je Facebook Ads in combinatie met je e-mailstrategie. Wanneer je een topper bent in Leads verzamelen met Facebook is het belangrijk dat de opvolging ook goed ingericht is. Het is van belang dat leads klanten worden zodat je de investering en tijd in Facebook ook terug krijgt. Of wanneer je een klant hebt is het belangrijk om deze relatie continue bij te houden. Bijvoorbeeld je hebt een Online Training verkocht, maar wat is de volgende stap? Hoe zorg je er voor dat deze klant nog iets bij je koopt? Waar heeft deze klant behoefte aan en hoe kun je deze nieuwe dienst dan het beste aanbieden.

 

Bij deze vragen en/of knelpunten kan ik jouw helpen met een Consult.

 

Maar wat houdt het precies in:

 

  • 1 uur sparren/praten/brainstormen/advies vragen over het punt waar jij hulp bij nodig hebt.
  • Tijdens een gesprek bied ik jou de tools die je nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten met jouw marketing en/of onderneming
  • Met mijn advies kun jij verder.
  • Het is online. Op ieder gewenst moment kun jij een consult inplannen (wees er snel bij, want mij agenda is al lekker vol 🙂 )
  • Liever offline? Dat kan in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch (voorkeur: Coffeelab of de Verkadefabriek)
  • Ik ga geen uitdaging uit de weg! Dus kom maar op!

 

‘Ik wil het!’

 

Dat soort reacties hoop ik te ontvangen. Gaat dat nu ook door jouw hoofd. Neem dan de stap en boek vandaag nog een Strategisch Consult in.

 

‘Advies is nooit gratis!’

 

Dit hoor je weleens door de wandelgangen. En in mijn geval klopt dit ook! Ik weet dat jij na een Strategisch Consult weer stappen kunt gaan zetten waardoor jij kunt gaan groeien in jouw onderneming. De kosten van een Strategisch Consult zijn 150,- (excl. BTW/incl. koffie/thee 🙂 ). Een investering in mijn tijd voor de groei van jouw bedrijf.

 

Aan 1 uur niet genoeg? Dan kun je kiezen voor een 1-op-1 strategiesessie of een langdurige begeleiding. Wil je hier meer over weten, vul dan hier jouw gegevens in.

Ben jij er klaar voor om jouw Consult te boeken? Vul dan hieronder jouw gegevens in en ik kom er zo snel mogelijk op terug: